KERESŐ


HÍRLEVÉL

Teljes név: 
Email:

KIEMELT TERMÉKEK:

Regisztráció

 

A web áruház oldalon szabadon böngészhet a termékek között, de a vásárláshoz regisztrálni kell.

 

 

 

Megrendelés

 

A megrendelésre  automatikus e-mail üzenetetet küld az áruház. A visszaigazolás csak a rendelés megérkezését jelenti, mely tartalmazza a megrendelt termékek árát, értékét, a szállítási és számlázási adatokat. A megrendelést követően ügyintézőnk a megadott telefonon megkeresi a Megrendelőt és pontosítja a terméket, a szállítás módját és időpontját.

 

 

 

 

 

Vásárlási feltételek

 

A web áruházon keresztültörténő vásárlásnál a Vásárló elfogadja az internet lehetőségeit és korlátait. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie. A Hungaro System's Kft. nem felel a vis majorból eredő vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért. (vírus, szoftverhibából, illetve internetes hibából) A Kft jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani.

A Hungaro System's Kft. szabadon módosíthat kínálati árain, szállítási határidőin. A változás a Kft honlapján történt megjelenés időpontjától lép hatályba, de a már visszaigazolt megrendelésekre az eredeti (rendeléskori) feltétel a hatályos.

Abban az esetben, ha a Vevő bármilyen formában megsérti a vásárlás és a szolgáltatás egyéb szabályait, a Hungaro System's Kft. érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását.

 

 

 

Szállítási feltételek

 

A Vásárló részére a megrendelt árut futárszolgálattal házhoz szállítjuk.

Ragasztó esetében az utánvétes kiszállítás költsége Budapestre 1500 Ft + Áfa, vidékre 1700 Ft+Áfa, szivattyú esetében Budapestre 2500 Ft + Áfa, vidékre 3000 Ft + Áfa.

A kiszállítás költségét nettó 50.000 Ft feletti megrendelés esetén a Hungaro System's Kft. vállalja.

 

Számlázás, fizetési módok

 

A számlát minden esetben a Hungaro System's Kft. állítja ki, amely tartalmazza a termék vételárát és a szállítási költséget (amennyiben van).

A megrendeléskor az alábbi fizetési módok közül választhat:

- Készpénz

   Az áru átvételekor a futárnak kell fizetni.

- Előre átutalással

   A kiszállítást megelőzően banki átutalással a Hungaro System's Kft. K & H Banknál vezetett 10200940-21521391-0000000 számú bankszámlájára, számla alapján.

 

Jótállás,garancia

 

G A R A N C I A L E V É L

 

 

Ezennel bizonyítjuk, hogy az általunk forgalmazott

 

gyári számú berendezés hibamentes anyag felhasználásával készült, minden olyan minőségi követelménynek megfelel az anyagot és a gyártást illetően, mely az előállítással összefügg.

 

A hibákért, melyek a garantált tulajdonságok hiányából adódnak, a gyártó kötelezettséget vállal az alábbiak szerint:

 

A kiszállítástól számított 12 hónapon keresztül a berendezésben fellépő hibákért, melyek hibás konstrukcióra, anyagra vagy szakszerűtlen gyártásra vezethetők vissza.

A kötelezettség megszűnik, ha a vásárló vagy harmadik személy szakszerűtlen módon változtatásokat hajt végre a gépen illetve berendezésen üzembe helyezéskor, raktározáskor vagy karbantartás közben, valamint a gyártó cég előírásainak ellentmondó, szakszerűtlen beavatkozás esetén.

 

A kötelezettségvállalás behatárolt. A gyártó cég saját döntése alapján a vételár visszafizetése, díjmentes javítás vagy új termék szállítása lehetséges.

E kötelezettségvállalás teljesítésével a vásárló illetve üzemeltető minden további követelése a gyártó céggel és annak megbízottjával megszűnik, minden egyéb, a hiányosság következtében keletkezett károkat is beleértve.

 

A gyártó cég nem vállal kötelezettséget a normál elhasználódásra visszavezethető hibákért. A szavatossági kötelezettségek a gyártó általános kereskedelmi jogi alapokon álló szerződési feltételeivel együtt érvényesek.

 

Amennyiben az Ön által vásárolt berendezés meghibásodik, kérjük szíveskedjenek telefonon megkeresni irodánkat, ahol a szivattyú típusának és az üzemeltetés helyének figyelembe vételével adjuk meg szervizünk elérhetőségét.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BEJELENTKEZÉS
Email cím:
Jelszó:
Elfelejtett
jelszó
Weblapkészítés, honlapkészítés, webáruház készítés 2009 HungaroSystems Kft. Minden jog fenntartva.